17.04.2019

Göçmenlere Sunulan Hizmetler Hakkında Toplantı Yapıldı

Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Huriye Martı ve beraberinde Din Hizmetleri Genel Müdürü Bünyamin Albayrak, Eğitim Hizmetleri Genel Müdürü Kadir Dinç, Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü Haydar Bekiroğlu, Göç ve Manevi Destek Hizmetleri Daire Başkanı Dr. Bayram Demirtaş, Diyanet İşleri Uzmanı Ahmet Sünetci ve Eğitim Uzmanı Semahat Özgenç’ten oluşan Başkanlık heyeti İlimizdeki geçici barınma merkezi ve il genelinde yapılan çalışmaları yerinde incelemek, Din ve Eğitim hizmetleri faaliyetleri hakkında istişari toplantılar yapmak amacıyla ilimize teşrif ettiler.

Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Prof Dr. Huriye Martı başkanlığında Müftülüğümüzde gerçekleştirilen toplantıda İl Müftümüz Hasan Çınar; İlimizdeki geçici barınma merkezi ve Suriyeli sığınmacılara yönelik il genelinde sunulan Din ve Eğitim hizmetleri konularında sunum yaptı.