19.03.2019

18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Zaferi Konferansı

Çanakkale Destanının 104. yıl dönümü münasebetiyle aziz şehitlerimizin anısına Çukurova İlçesi Ramazanoğlu Camii Konferans Salonunda program düzenlendi. Kahramanmaraş İl Müftüsü Celal Sürgeç'in konuşmacı olarak katıldığı "Çanakkale Destanı" konulu konferans, 18.03.2019 tarihinde Çukurova İlçesi Ramazanoğlu Camii Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Saygı duruşu, İstiklal Marşı'nın okunması ve Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda açılış konuşmasını İl Müftüsü Hasan Çınar yaptı. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'nün konuşmasının ardından Kahramanmaraş İl Müftüsü Celal Sürgeç konferans verdi.

Program sonunda Mevlid-i Nebi Gençlik Bilgi Yarışması'nda dereceye giren öğrencilere hediyeleri takdim edildi.