20.06.2021

HAYIR ÇARŞIMIZ, İYİLİĞE KÖPRÜ OLSUN.

Adana’nın Sarıçam İlçesinde Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı iş birliğinde ihtiyaç sahibi vatandaşların faydalanacağı Hayır Çarşısı açıldı.

Sarıçam Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Sarıçam Şubesi tarafından Sarıçam Müftülük Hizmet Binasında kurulan çarşıdan aylık ortalama 300 aile istifade edebilecek. Hayırseverlerin destekleriyle kurulan çarşıda gıda ürünlerinin yanı sıra temizlik ürünleri, giyecek, ayakkabı, çocuk bezi ve oyuncaklar ihtiyaç sahipleri için bulunuyor.

Açılışta konuşan Adana İl Müftüsü Hasan Çınar, “İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır” düsturuyla çarşıyı açtıklarını ve ihtiyaç sahibi ailelere destek olacaklarını ifade etti.

Konuşmanın ardından Kur’an-ı Kerim tilaveti ve dualar eşliğinde çarşının açılışı gerçekleşti.