27.02.2020

Temel Atma Töreni

Adana İl Müftümüz Hasan Çınar, Sarıçam Müftümüz Osman Canbolat ve Seyhan Müftümüz Mehmet Yaman Adana Organize Sanayi yerleşkesi yanında bulunan arazide temel atma törenine katıldılar.
Konuşmaların ardından Adana İl Müftümüz Hasan Çınar, caminin yapımında maddi ve manevi destekte bulunan iş adamı Ortadoğu Aluminyum’un sahibi Hikmet Aslan’a teşekkür etti.
Sarıçam Müftülüğe bağlı Cihadiye Mah. Camii İmam-Hatibi Mustafa Karayürek’in Kuran-ı Kerim okuması ve İl Müftümüz Hasan Çınar’ın duasının ardından caminin temeli atıldı. Temel atma törenine, Adana Milletvekili Ahmet Zenbilci, Ak Parti İlçe Başkanı Emrah Ceylan, Organize Sanayi Başkanı Bekir Sütçü, daire müdürleri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.