01.01.2023

2023 YILIN'A HUZURDA BAŞLANGIÇ

İlçe Müftümüz Ali BAHADIR'ın öncülüğünde, Belediye Başkanımız Mustafa Şahin GÖKCE'nin, İlçe Vaizimiz Salih Fahri DAĞLI'nın, Din Görevlilerimizin ve Saimbeyli halkının katılımıyla, Saimbeyli Merkez Camii’nde "2023'e Huzurla Başlangıç Sabah Namazı Buluşması" programı yapıldı.

Müftü Ali BAHADIR sabah namazından sonra yaptığı konuşmada, "Bundan sonraki ömrümüzü nasıl güzelleştireceğimizden bahsetti. İbnü’l-cevzî’nin "İbadetlerin meşakkati gider, sevabı kalır. Günahların lezzeti gider, azabı kalır.” sözünü aktararak dualarda bulundu. Kalbimiz günah kirleriyle siyahlaşmasın, saçımız-sakalımız beyazlarken kalbimiz de iman ile, ibadet ile nurlansın. Ömür geçer de amel defteri hep karanlık olursa... Rabbim amel defterimizi, sahifelerimizi parlak eylesin, nurlu eylesin, huzurunda bizi utandırmasın. Ömrümüzün kalan kısmını geçen kısmından hayırlı eylesin. Rabbim ibadetlerimizi bize en güzel şekilde yapmayı nasip eylesin. Rabbimizden sağlık sıhhat ile nice uzun ömürler niyaz ediyoruz." diyerek Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Şahin GÖKCE'nin ikram ettiği çorbaya davet ederek birlikte cemaatle hasbihal edip programa gösterilen ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ettiler.