23.02.2023

İlçe Müftümüz Depremde Hasar Gören Camilerimizde İncelemelerde Bulundu.

6 Şubat 2023 sabah 04.17'de meydana gelen Kahramanmaraş merkezli deprem, civar illerde de çeşitli hasarlara, can ve mal kaybına sebep oldu. Bu minvalde deprem neticesinde ilçemizde yıkılan camimiz olmazken yaklaşık 20 camimizin minaresi taş malzemeden yapılması nedeniyle depremde hasar gördü. İlçe Müftümüz Hacı Ahmet Başaran depremde minaresi yıkılan ve hasar gören camilerimizde incelemelerde bulundu. İnceleme esnasında konuşan Başaran, "Belediyemizin teknik ekipleriyle birlikte incelemerde bulunduk. Çıkacak rapor neticesinde minarelerimizin yıkımına başlanacak. Rabbim devletimizi ve milletimizi her türlü afetlerden korusun" dedi. Vatandaşlarla da sohbet eden Müftü Başaran, hem din görevlilerine hem de vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerini iletti.