18.02.2022

Biz Bir Aileyiz Cuma Gecesi Ailecek Camideyiz Projesi

Diyanet İşleri Başkanlığı mız tarafından bütün ailenin Cuma Gecesi Camide Buluşmaları projesi Tuzla Hakkıbey Camii'nde gerçekleştirildi.
Akşam namazını Tuzla Uğurkaya Camii'nde kılan İlçe Müftüsü Dr. Mehmet Akif COŞKUN, Yatsı namazı öncesinde Tuzla Hakkıbey Camii cemaati ile bir araya gelerek sohbet etti. İlçe Müftüsünün imametinde kılınan namazın akabinde Müftü COŞKUN, Camii müştemilatında yapımı tamamlanan #TuzlaDiyanetGençlikOkumaMrrkezinde gençlerle bir araya geldi. Allah'a İman konusunda yapılan söyleşinin ardından gençlerin güncel konularla ilgili sorularını cevaplandırdı. Gençlerin yoğun ilgi gösterdiği program, soruların cevaplandırılması ile son buldu.
İlçe Müftüsü COŞKUN, gençliğin dinimiz, vatanımız milletimiz, istikbalimiz için ne kadar önemli olduğunu; bu konuda Mahalle İmam-Hatiplerimizin ne kadar önemli hizmetler ifa  ettiğini belirterek hem programa iştirak eden vatandaşlarımıza, kadınlara, cocuklara ve gençlere hem de Hasırağacı, Uğurkaya ve Hakkıbey Camii görevlilerine teşekkür etti.