20.02.2020

ŞUBAT AYI PERSONEL TOPLANTISI

18/02/2020 Salı günü toplantı gündemini paylaşmak,bilgi ve paylaşımları yapmak üzere İlçe Müftülüğümüz konferans salonunda İlçe Müftümüz Dr. Mehmet Akif COŞKUN riyasetinde Şubat ayı personel toplantısı yapıldı.Gündem maddelerinin istişaresinden sonra İlçemizde yeni göreve başlayan Çavuşlu Mahalle Camii İmam-Hatibi ve Tuzla Uğurkaya Camii İmam-Hatibi hocalarımıza hoşgeldiniz dedi ve görevlilerimiz kısa birer konuşma yaptılar. Naklen tayini çıkan Çağşırlı İmam-Hatibi Mustafa YILDIZ hocamıza bugüne kadar ki görevi için İlçe Müftümüz teşekkür belgesi takdim etti.

Akabinde İlçe Müftümüz Dr. Mehmet Akif COŞKUN İlçe Müftülüğü personeline "Hz. Hatice ve Peygamber Efendimizin Hayatındaki Yeri" konulu konferans verdi.