25.07.2022

Çocuklarla Camide Bir Gün

Diyanet İşleri Başkanlığı "Çocuklarla Camide Bir Gün" Projesi kapsamında 23.07.2022 Tarihinde   ilçe müftülüğümüzce Merkez Yeşilbaş Camiinde etkinlik Düzenlendi.

Saat 10.00 da Merkez Yeşilbaş Camiinde kahvaltı proğramı ile başlayan proğrama İlçe müftüsü sayın Veysel BÜYÜK, Merkez Yeşilbaş camii imam hatibi ve müezzin kayyımı ve yaz kuran kursuna devam eden öğrenciler katıldı.ilçe müftümüz öğrencilerle sükretmenin önemi hakkında sohbette bulundu.

Yeşilbaş Camiinde öğrencilerle birlikte kılınan öğlenamazının ardından İlçemizde bulunan Dr. Uğur Ünaldı Spor Tesisi yüzme havuzuna gidildi. proğramı takiben öğrencilerimizle birlikte yenilen öğle yemeğinin ve dondurma ikramının ardından ikindi namazı yine Merkez Yeşilbaş Camiinde etkinliğe katılan öğrencilerle birlikte eda edildi.

ilçe müftümüz Veysel BÜYÜK'ün camide çocuk olmak konulu sohbetinin ardından proğram sona erdi. Düzenlenen proğrama katılan ve emeği geçen tüm öğrenci görevlilerimize teşekkür ederiz.