12.06.2019

Nuri Göçür Camii Müzzin Kayyım-ı Ahmet TOPAK Dualarla uğurlandı

Seyhan Müftülüğü'nce düzenlenen kültür turu kapsamında gidilecek olan Çanakkale ve Bursa gezisi için Adana'dan yola çıkanları taşıyan otobüs, otomobil ile çarpıştı.Çarpışmanın etkisiyle devrilen otobüste yaşamını yitiren Adana Seyhan Nuri Göçür Camii Müezzin Kayyımı Ahmet TOPAK için 12.06.2019 Çarşamba günü memleketi olan Adana Karaisalı Eğlence Mah. Camiinde cenaze proğramı düzenlendi.

Merhum Ahmet TOPAK için düzenlenen cenaze proğramına Karaisalı ilçe Müftüsü İdris KARAKAYA,Adana il Baş Vaizi Ahmet ARIKAN'ın yanı sıra çok sayıda meslektaşımız ve vatandaş katıldı.

Merhum hocamız için öğle namzından önce Eğlence Mah. Camiinde Yasin-i şerif okundu ve Karaisalı ilçe müftüsü İdris KARAKAYA dua yaptı.öğle namazını müteakip cenaze namazının kılınmasının ardından naaşı eğlence mah. mezarlığına defnedildi.

Merhum Ahmet TOPAK hocamıza Rabbim gani gani Rahmet eylesin mekanı cennet olsun geride kalan ailesine ve sevdiklerine sabrı cemil ihsan eylesin.