28.03.2020

KORONAVİRÜS`e KARŞI ALINAN TEDBİRLER

Tüm Dünyada olduğu gibi Ülkemizi de kapsayan salgın hastalıkların yayılmasını önlemeye yönelik Devletimizin öngördüğü tedbirler alınmaktadır. Bu çalışmalar kapsamında Feke İlçe Merkezi ve Mahallelerinde ikamet eden 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak, Kaymakamlığımızca başlatılan " VEFA SOSYAL DESTEK PROJESİ" kapsamında  Din Görevlilerimiz, diğer paydaş kurumlarla beraber bu süreçte vatandaşlarımızın maddi ihtiyaçlarının yanı sıra manevi olarak da destek vermektedirler.

Ayrıca görevlilerimiz, Camilerimizin  temizlik faliyetlerinin yanısıra Feke Belediyesi ve Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Cami dezenfekte işlemlerine de katkı sağlamaktadırlar.

Zor bir süreçten geçtiğimiz bu süreçte insanlığın selameti için sa`y-u gayret ( Gayretle çalışma ) gösteren kurum ve kuruluş çalışanları  ve haasseten din gönüllüsü meslektaşlarımdan Allah Razı Olsun.

Ey Kadr-i Mutlak olan Yüce Rabbimiz. Ümmet-i Muhammed-i her türlü semavi ve beşeri afetlerden  Muhafaza eyle.     AMİN