20.05.2023

Camiilerimizde Çocuk Sedâları Yankılanmaya Devam Ediyor

18.05.2023 tarihinde Çukurova İlçe Müftülüğü'ne bağlı Akşemsettin Camii'nde "Camii ve Gençlik" buluşması gerçekleştirildi.

Programa İl Müftüsü Mehmet Taşcı, Çukurova Vaizi Metin Yalçın, Din Hizmetleri Uzmanı İbrahim Barut, Adana Diyanet Gençlik Koordinatörü Uğur Kocatürk ve birçok din görevlisinin yanısıra gençler ve çocuklar katıldı.

Çocuklara ve gençlere hitâben konuşmasında İl Müftüsü Mehmet Taşcı; "Sizler, Allah'a ibadetle gelişen, büyüyen gençler olarak arşın gölgesinde gölgeleneceksiniz inşallah. Bizim gâyemiz ise; millî, dînî ve mânevî değerlerin kubbesi olan camiilerimizin kapılarını sizlere ardına kadar açarak, Peygamber Efendimiz'in "Sevdiğim gençlik budur" dediği, sizlerin ellerinden tutmaktır" dedi.

Müftü Taşcı, programın ev sahipliğini yapan Akşemsettin Camii Baş İmam Hatibi Mustafa Damaksız'a, programa katılımlarından dolayı din görevlilerine ve gençlere teşekkür etti.
Program, cemaatle kılınan ikindi namazının ardından oyunlar, etkinlikler ve ikramlarla son buldu.