29.02.2020

Sabah Namazında Eller Semaya Şehitler İçin Açıldı

Çukurova Ramazanoğlu Camii’nde sabah namazında bir araya gelen her yaştan ve kesimden ilçe sakini, İdlib’de düzenlenen hain saldırıda şehit olan askerler için Fetih, Yasin ve Mülk sureleri okunup dua edildi.

Suriye'nin İdlib kentinde rejim güçlerinin düzenlediği hava saldırısında şehit düşen Mehmetçikler için Adanalılar sabah namazında Ramazanoğlu Camiinde bir araya geldi. Kılınan sabah namazının ardından şehitler için Kuran-ı Kerim okunarak,  Adana İl Müftüsü Hasan Çınar tarafından verilen sohbetten sonra eller semaya açıldı.

Programa Çukurova Müftüsü Kadir Demirlenk, Seyhan Müftüsü Mehmet Yaman, Karataş Müftüsü Akif Coşkun, Şube Müdürü Kazım Akbudak, Din görevlileri, Kur'an Kurs öğreticileri çok sayıda vatandaşlar ve  öğrenciler katıldı.

Programın ardından cami çıkışında vatandaşlara sıcak çorba ikram edildi.