15.12.2019

"Evliliğe İlk Adım" Seminerleri 2. Grup Eğitimleri Başladı

AA

“İki Gönül Bir Ömür”

Çukurova Müftülüğü'nde "Evliliğe İlk Adım" seminerleri 2.grup eğitimi başladı.
Çukurova Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından “Huzurlu Aile, Güçlü Toplum, Güvenli Gelecek” projesi kapsamında “Evliliğe İlk Adım” seminerleri planlandı. Sözlü, nişanlı, yeni evli ve evliliğinin ilk 5 yılında olan çiftlere yönelik olan “Evliliğe İlk Adım” seminerleri 2.grup 1.hafta dersleri 15 Aralık Pazar günü 13.00-16.00 saatleri arasında Ramazanoğlu Camii Darendeli H. H. Güzel Kur’an Kursu'nda gerçekleştirildi.
Programda Çukurova Müftüsü Kadir DEMİRLENK hocamız "Nikâh ve Sorumlulukları" konulu sunumunu yaparak katılımcı çiftlerimizi Kur'an'da "misak- galiz" diye ifade edilen nikah ve getirdiği sorumluluklar konusunda bilgilendirdi. Akabinde Çukurova ADRB Vaizi Ayşe ZENBİLCİ "Evlilik: Ahirete Uzanan Birliktelik" konulu sunumuyla yuvayı ayakta tutan değerler konusunda açıklamalarda bulundu.
2.grup eğitim programımız ilçe vaizlerimiz ve müftümüz tarafından dönüşümlü olarak yapılan sunumlarla her hafta iki ayrı konu olmak üzere toplam sekiz konuyla dört haftada tamamlanacaktır.
Programın tamamına katılan çiftlerimize katılım belgesi verilecektir.

Müracaat: Çukurova Müftülüğü
Aile ve Dini Rehberlik Bürosu Koordinatörlüğü