14.12.2019

"Evliliğe İlk Adım" Seminerleri Yeniden Başlıyor

İki gönül, bir ömür mutlu olmak için Allah ve meleklerinin şahit olduğu "Misak-ı galiz" diye ifade edilen sorumlulukları ağır bir sözleşmeyi imzalayarak evliliğe ilk adımlarını atarlar. Çıkılan bu yolda sonu ahirete uzanan huzur ve sükuna ermiş bir birliktelik için, aile olmanın ilmihalini öğrenmek her iki eşin de sorumluluğudur. Bu anlamda Müftülüklerimizce, yuva kurmaya niyetlenmiş sözlü veya nişanlı çiftlerle, yeni evlenmiş veya evliliğinin ilk beş yılında olan eşlerin katılabileceği bir aylık süre içinde sadece dört pazar devam edecek olan evlilik okulu programı hazırlandı.

Aileyi ayakta tutan manevi değerlerimizin zayıflatılmaya çalışıldığı bir dönemden geçerken neslin ve istikbalin emniyeti , dünya ve ahiret huzurunun temin edilebilmesi adına bu tür programlarımızdan istifade edilmesi için gayret gösterilmesini temenni ediyoruz.

Müracaat: Çukurova Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu Koordinatörlüğü