05.11.2019

ÇUKUROVA MÜFTÜLÜĞÜ “EVLİLİĞE İLK ADIM SEMİNERLERİ” DÜZENLEDİ.

Nişanlı, sözlü, yeni evli ve evliliğinin ilk beş yılında olan çiftlere yönelik olarak aile okulu kapsamında sekiz ayrı konu başlığıyla bir ay devam eden kurslar düzenlendi. Çukurova vaizleri Mehmet YILDIZ, Betül Barış KAVLAK ve Çukurova ADRB Vaizi Ayşe ZENBİLCİ tarafından hafta sonları dönüşümlü olarak yapılan eğitimin ilki olan Ekim ayı programı tamamlandı. Dört genç çiftimizin katılımıyla yapılan programın sonunda Çukurova İlçe Müftüsü Hüseyin GÜN hocamızın da teşrifleriye çiftlerimize  katılım belgesi verilerek mealli Kur’an-ı Kerim ve Aile İlmihali hediye edildi.

Yapılan programa yönelik memnuniyetlerini belirten katılımcı çiftlerimiz, sonraki dönemlerde aldıkları eğitimi destekleyici olarak planlayacağımız programlara da katılacaklarını ifade ettiler.

“Evliliğe İlk Adım Seminerleri” ileriki dönemlerde oluşan yeni gruplarla devam edecektir.

Eğitime katılmak isteyen çiftler Müftülüğümüze müracaat ederek kayıt yaptırabilirler.