15.05.2019

GÖRME ENGELLİ ÖĞRENCİLERE İFTAR

Zeynelabidin Üçgül Kuran Kursunda Görme Engelli Öğrencilere İftar Programı Düzenlendi

Ramazan ayı ve Aile haftası etkinlikleri kapsamında iftar programları düzenlenmektedir. Çukurova Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosunun organizesiyle Zeynelabidin Üçgül Camii Kuran Kursunda kurs öğreticileri ve öğrencilerinin ev sahipliğinde Oğuz Kağan Köksal Görme Engelliler Okulunda yatılı eğitim gören bir grup öğrenciye iftar verildi. Kuran tilaveti ve İftar duasıyla başlayan programda  Adrb vaizi Ayşe ZENBİLCİ Müftülük ADRB faliyetleri ve Kuran Kurslarında verilen eğitimler hakkında bilgilendirme yaptı. İl engelli koordinatörü KKÖ Şule TAŞ'ın da katıldığı iftarda, okul idarecileri ve bakım elemanlarının eşliğinde programa katılan görme engelli çocuklarımiz yapılan ikramlardan ve kendilerine gösterilen ilgiden memnun olarak ayrıldılar.