26.01.2019

Çukurova Müftüsü Gün’den, Ailesinde Engelli Olan Personellerin Evlerine Ziyaret

Çukurova Müftüsü Hüseyin Gün, Vaiz Ayşe Zenbilci ,Engelli Koordinatörü Sümeyye Çamlı'yla birlikte kurumda görev yapan ve ailesinde engelli bulunan personelin ailelerine ziyaret gerçekleştirdi. Personeli olan Taş ailesinin sorunlarını dinleyen Müftü Gün, her zaman yanlarında olduğunu belirtti.

Ziyaretler esnasında engelli Ailelerin hal ve hatırlarını soran ve kendileriyle birebir ilgilenen Müftü Gün, Allah'tan şifa ve sağlık dileyerek dualar etti ve onların da dualarını talep etti.
Müftü Gün "Ziyaretlerimiz esnasında gördüğümüz ve anladığımız kadarıyla ifade etmemiz gerekirse; engelli hastası bulunan bütün ailelerimiz, onların bu durumunu kabullenmiş, bu durum karşısında sabretmeyi ve onlara hizmet etmeyi kendilerine vazife addetmiş ve bunu severek yapmaktadırlar. Ben kendilerine Cenab-ı Allah'tan sabır ve mükafatlar diliyorum" dedi.
"Hakikatte her insanın bir engelli adayı olduğunu ve asıl engelin gönüllerde ve kafalarda olmaması gerektiğini" ifade eden Müftü Gün, "Engelli kardeşlerimizin daima yanında olacağız. Hizmetlerimizi onlara da tanıtacak, onların yaşadıkları sıkıntılara çözüm bulmaya çalışacağız." dedi.
Engelli Çocuğu olan Abdulbaki-Fatma Siverekli Kız Kuran Kursunda öğreticisi Şule Taş'da, “Kurumumuz tarafından ziyaret edilmek bizleri çok mutlu etti. Başta Sayın Müftümüz Hüseyin Gün hocamıza ve ekibine teşekkür ederim.”dedi....