19.01.2019

Çukurova Müftülüğü ‘nün Gençlik Buluşması Büyük İlgi Gördü

Çukurova Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğünün organize ettiği gençlik buluşmasına gençler yoğun ilgi gösterdi.

Ramazanoğlu Konferans sabolunda geçekleşen programa Çukurova Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Asım Yapıcı, Çukurova Müftüsü Hüseyin Gün, Şube Müdürü K.Karabekir Akbudak, Vaiz Mehmet Yıldız ,Din görevlileri ve öğrenciler katıldı.

Açılış konuşması İlçe Müftüsü Hüseyin Gün, " Gençlerimizin ellerinden tutularak onları yeniden kendi öz değerleri olan İslam kültürü ile tanıştırmak zorundayız. Onlar bizim kardeşlerimiz, büyük ailenin birer fertleridir. Hepimiz aynı geminin içerisinde yaşıyoruz. Gençlerimize Milli ve Manevi değerleri vermek, kendi medeniyet anlayışımızı onlara aktarmak bizim başlıca görevimizdir.”

Müftü Gün, “Düşünen, okuyan, soran, sorgulayan, vefalı, değer veren, değer sahibi gençler olmanız. Katılımlarınızdan dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum, bu güzel etkinliğin gerçekleşmesinde maddi-manevi emeği geçen tüm kardeşlerimizden Allah razı olsun" dedi.

Gençlerle gerçekleştirilen programda; Kur’an-ı Kerim tilaveti, ilahiler ve kasideler okundu.

Daha sonra Çukurova Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Asım Yapıcı tarafından öğrencilerle söyleşi gerçekleştirildi.

Camii Gençlik buluşması programa katılanlara hayır sahiplerin destekleriyle çeşitli ikram verilmesi ardından sonra erdi.