23.02.2024

Çukurova Müftülüğü, Renkli ve Neşeli Bir Atmosferde Cami Çocuk Şenliği Düzenledi

Çukurova Müftülüğü, çocukların dinî bilinci geliştirmeleri ve eğlenceli bir ortamda bir araya gelmeleri için unutulmaz bir etkinlik düzenledi. "Cami Çocuk Şenliği" adlı etkinlik, çocukları ve aileleri bir araya getirerek dinî değerleri eğlence ve oyunlarla birleştirdi.
Çukurova Müftülüğü tarafından düzenlenen "Cami Çocuk Şenliği, çeşitli dinî oyunlar, eğlenceli yarışmalar ve renkli aktivitelerle dolu bir gün sunmayı hedefledi.
Etkinliğe, bölgedeki çeşitli 4-6 Yaş Kur’an Kurslarından gelen çocuklar ve aileleri büyük bir coşkuyla katıldı. Cami içerisinde düzenlenen etkinlik, çocukların güvenli ve neşeli bir ortamda birbirleriyle tanışmalarına ve kaynaşmalarına olanak tanıdı.
Etkinlikte konuşan Çukurova Müftümüz
Kadir DEMİRLENK, "Cami Çocuk Şenliği"nin amacının çocukları dinî değerlerle buluşturarak onların bir araya gelmesini sağlamak olduğunu belirtti. Ayrıca, bu tür etkinliklerin çocukların dinî bilinçlerini güçlendirmeye ve toplumsal dayanışmayı artırmaya büyük katkı sağladığını vurgulayarak emeği geçen tüm hocalarımıza teşekkür etti.
Bu renkli etkinlik, çocuklara unutulmaz anlar yaşatmanın yanı sıra dinî bilinci eğlenceyle birleştirmenin güzel bir örneği old