04.03.2024

Çukurova Müftülüğü'nden Depremzede Gence Çeyiz Desteği

Adıyaman'da evleri hasar alan ve maddi durumu nedeniyle de evlenmekte zorlanan genç kıza yapılan çeyiz yardımı Adana'dan yola çıktı.
Genç kızın tüm eşyaları hayırseverler tarafından alınırken, düğün olduğunu duyan hayırsever vatandaşlar ise hiç tanımadıkları çiftin düğününde takı takmak için adeta seferber oldu.
Belediye Evleri İnce Camii görevlileri Cumali Korkut ve Nurullah Sarman yuva kuracak ihtiyaç sahibi depremzede genç kızın çeyizini gönüllü hayırseverlerle birlikte hazırladı.
Çeyiz malzemeleri, Çukurova Müftüsü Kadir DEMİRLENK ve beraberindeki heyet tarafından depremzede gence teslim edilmek üzere yola çıktı.
Genç kız ve ailesi, bu anlamlı yardım için Çukurova Müftülüğü'ne, cami görevlilerine ve hayırseverlere teşekkür etti.
Müftü DEMİRLENK, yaptığı açıklamada, depremzedelere her zaman destek olacaklarını söyledi. DEMİRLENK, "Depremde mağdur olan kardeşlerimizin yaralarını sarmak için elimizden geleni yapıyoruz. Bu vesileyle kampanyamıza katkıda bulunan tüm hayırseverlerimize teşekkür ediyorum." dedi.