07.03.2024

İLÇE MÜFTÜMÜZ CAMİLERDE MUKABELE OKUYACAK HAFIZLARLA TOPLANTI YAPTI

Ramazan ayının yaklaşmasıyla birlikte, camilerde mukabele okuyacak hafızlarimiza Müftülüğümüz tarafindan toplantı düzenlendi.
Toplantı, Ramazanoğlu Camiinde gerçekleşti. Toplantıya, İlçe Müftüsü Kadir DEMİRLENK ,Kur'an Kursu öğreticileri ve mukabele okuyacak hafızlar katıldı.
Toplantıda, Ramazan ayında camilerde okunacak mukabele programı görüşüldü. Müftü Kadir DEMİRLENK, hafızlara Ramazan ayının önemini ve mukabele okumanın faziletlerini anlatan bir konuşma yaptı. Ayrıca, hafızlara mukabele okurken dikkat etmeleri gereken hususlar hakkında da bilgi verdi.
Müftü Kadir DEMİRLENK'in Konuşmasından:
"Ramazan ayı, Kur'an ayıdır. Bu ayda, Kur'an-ı Kerim'i okumak ve anlamak için özel bir gayret göstermeliyiz. Mukabele okumak, Kur'an-ı Kerim'i tilavet etmenin en güzel yollarından biridir. Bu vesileyle, Ramazan ayında mukabele okuyacak tüm hafızlarımıza teşekkür ediyor, başarılar diliyorum."dedi.