16.10.2023

İlçe Müftülüğümüze Ziyaretler Devam Ediyor

1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası sebebiyle İlçe Müftülüğümüzde misafir yağmuru vardı. Haftanın kutlanması ile birlikte ziyaretçilerden; Ceyhan İmam Hatip lisesi Müdürü Mehmet Bozer, Şehit Tuncay Ateş İmam-Hatip Ortaokulu Müdürü İbrahim Halil Üküş, Ceyhan Şehit Hüseyin Birimen Ortaokulu Müdürü Ömer Ala, Hayrat Vakfı Müdürü Furkan Açıkgöz, Diyanet-Sen Adana İl Başkanı Feysel Akkoç ve Şube Yönetimi, Crt Medya Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Özer, İlçe Müftümüz Ali Can'ı makamında ziyaret ederek Camiler ve Din Görevlileri Haftasını kutladı. Ayrıca, Ceyhan Anadolu Lisesi Müdürü Turgut Günbaz ve öğrencileri İlçe Müftümüze çiçek takdim etti.
     Müftülüğümüze gelen tüm misafirlerimize teşekkür ediyor, haftanın hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyoruz.