19.01.2023

"Ocak Ayı Mutat Personel Toplantısı İl Müftümüz Başkanlığında Gerçekleştirildi"

İlçe Müftülüğümüz personelleriyle ocak ayı mutat toplantısı 19.01.2023 Perşembe günü konferans salonumuzda İl Müftümüz Sayın Mehmet Taşcı başkanlığında gerçekleştirildi.

İdari konularla ilgili Başkanlığımız ve Kaymakamlığımız tarafından gelen yazışmalar hakkında personelimiz bilgilendirildi. Toplantıda gündem maddeleri değerlendirilerek yürütülen dini ve sosyal hizmetlerle ilgili bilgi alışverişi yapıldı.

Toplantının devamında din görevlilerine hitap eden İl Müftümüz Sayın Mehmet Taşcı, görev şuuru, kurum aidiyeti ve diyanet misyonu başlıklarında tavsiyelerde bulundu.

Toplantı sonrası Merkez Hafızlık Kız Kur’an Kursu’nu ziyaret ederek öğrencilerle hasbihal eden İl Müftümüz kurs yöneticilerinden bilgi aldı ve görevlerinde başarılar diledi.