06.01.2023

ŞEHİT PİYADE KOMANDO BİNBAŞI MEHMET DUMAN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Şehidimizin Türk bayrağına sarılı cenazesi İlçemiz Sağkaya Mahallesi'ndeki babaevinde helallik alınmasının ardından Sağkaya Merkez Camisi'ne götürüldü.
Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde teröristlerce önceden döşenen el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu dün şehit olan Piyade Komando Binbaşı Mehmet Duman'ın cenazesi, memleketi Ceyhan'da toprağa verildi.
Cenazeye şehidin babası Ali, annesi Aysel, eşi Beyhan Duman ve yakınlarıyla Milli Savunma Bakan Yardımcısı Alpaslan Kavaklıoğlu, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Mehmet Emin Birpınar, Vali Süleyman Elban, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, İl Müftümüz Mehmet Taşcı, Kaymakamımız Dr. Bayram Yılmaz, İlçe Müftümüz İbrahim Memiş, askeri ve mülki erkan ile çok sayıda vatandaş katıldı.
İl Müftümüz Mehmet Taşcı'nın kıldırdığı cenaze namazının ardından şehidimizin naaşı mahalle mezarlığında defnedildi.
Şehidimize Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabırlar diliyoruz.
Milletimizin Başı Sağolsun.