06.10.2023

ALADAĞ ANADOLU İMAM-HATİP LİSESİ ÖĞRENCİLERİ İLÇEMİZ MÜFTÜLÜĞÜNÜ ZİYARET ETTİLER

Aladağ Anadolu İmam-Hatip Lisesi Öğrencileri, Dini kurumları tanımak amacıyla İlçemiz Müftülüğünü ziyaret etmişlerdir. Öğrenciler bu ziyaretlerinde İlçe Müftüsü Mustafa ÇAVUŞOĞLU’ na mesleki hayatı, tecrübesi, bilgi birikimi ve eğitim hayatı ile ilgili sorular sorup bilgi edinmişlerdir.İlçe Müftüsü ÇAVUŞOĞLU; Diyanet İşleri Başkanlığımızın faaliyet alanları, amaçları, personel alımı ve atamasına kadar bilgiler vermiştir. İnsanımızın doğumundan ölümüne kadar hizmet veren bir kurum olarak hayatın her alanında (çocuk,genç,engelli,hasta,yaşlı vb.) hizmete talip olan personelle çalışmaktan onur duymaktayız. İnsana hizmetin yaratıcıyı memnun edeceğinden dolayı, hizmette ötekileştirmeden yapılan hizmet en kıymetli ve en değerli hizmettir. düsturu ile çalışmak şiarımızdır. Beyanında bulunmuştur. Ziyarette bulunan öğrencilere memnuniyetini ifade ettikten sonra kitap hediye etmiştir.