10.05.2018

Ramazan Ayı İrşad Toplantısı

Vaaz ve irşad programlarında izlenecek usul ve yöntemler hakkında bilgilendirme yapmak ve 2018 yılı Ramazan Ayı hizmetlerini istişare etmek üzere, İl Müftüsü Hasan ÇINAR’ın başkanlığında, Müftü Yardımcıları, ilgili Şube Müdürü, Uzman ve İl genelinde görev yapan İl, İlçe, ADRB ve Cezaevi Vaizlerinin katılımı ile İlimiz Müftülüğünde toplantı yapıldı.

Yapılan toplantıda; cami içi din hizmetlerinin etkin bir şekilde yürütülmesinin yanı sıra cami dışı din hizmetleri, diğer kurum ve kuruluşlarla işbirliği, medya kanalıyla halkımızı din konusunda aydınlatmak ve sohbet halkaları yoluyla irşad hizmetlerine devam etme hususlarında İl Müftümüz Hasan ÇINAR tarafından vaizlere gerekli duyuru ve hatırlatmalarda bulunuldu.