Başlangıç Tarihi :
Bitiş Tarihi :

Diyanet İşleri Başkanımız Prof. Dr. Ali Erbaş'ın çağrısı üzerine yeni tip koronavirüs salgınının bir an önce sona ermesi ve hastaların şifa bulması için yatsı ezanının ardından Adana genelindeki tüm camilerin minarelerinden dua edildi.
Detay

Cami ve mescitlerde Cuma ve vakit namazların cemaatle kılınmasına ara verildi Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, koronavirüsün yayılma riskine karşı alınan yeni tedbirlerle ilgili basın mensuplarına açıklama yaptı.
Detay

İdlib'de yaşanan olaylar nedeniyle Diyanet İşleri Başkanımız sayın Prof. Dr. Ali Erbaş hocamızın 27-29 Şubat 2020 tarihlerinde yapması planlanan tüm programları iptal edilmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur. ADANA İL MÜFTÜLÜĞÜ
Detay

Sabancı Merkez Camii'nde Özel Program Üç ayların başlamasıyla birlikte gelen Regaip Kandili nedeniyle Adana Sabancı Merkez Camii'nde Kandil Özel Programı gerçekleştirilecek.
Detay

Diyanet İşleri Başkanımız sayın Prof. Dr. Ali Erbaş'ın katılımıyla Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Akif KANSU Konferans Salonunda gerçekleştirilecek GENÇLİK BULUŞMASI  programına TÜM HALKIMIZ DAVETLİDİR.