Başlangıç Tarihi :
Bitiş Tarihi :

İl Müftümüz Hasan Çınar Sarıçam İlçesi Cennat Gönül Kız Kur'an Kursu 4-6 Yaş Öğrencileri ve Yetişkin Öğrencileri Ziyaret Ederek Kur'an Öğretimi ve Din Eğitiminin Önemi Hakkında Kendilerine Tavsiyelerde Bulundu.
Detay

Adana İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından 08-09 Aralık 2018 tarihlerinde, merkez ilçe ve mahallelerinde görev yapan vaiz, imam-hatip, müezzin-kayyım, Kur’an kursu öğreticileri ve eşlerine yönelik “Aile Okulu Semineri” düzenlendi.
Detay

İlçe Müftüleri Aralık Ayı Toplantısı Seyhan İlçemizde yapıldı. Toplantıya İl Müftümüz Hasan Çınar'ın yanısıra İl Müftü Yardımcılarımız Selami Bayrakçi, Ahmet Hilmi Yazar, Şube Müdürümüz Mevlüt Baycu ve 15 İlçe Müftümüz katıldı.
Detay

Prof. Dr. Mustafa Ağırman, İl Müftülüğümüz Tarafından Hazırlanan “Mevlid-i Nebi” Programında Konferans Verdi