10.06.2018

İlçe Müftümüz Celal Büyük’ten Kadir Gecesi Mesajı

İlçe Müftümüz Celal Büyük, Kadir Gecesi münasebetiyle bir mesaj yayımladı. İlçe Müftümüz Celal Büyük, ”Kadir Gecesi tüm ömürlük günahların kefareti, kurtuluşumuzun vesilesi mübarek bir gecedir" dedi.

Müftümüz Celal Büyük daha sonra şunları kaydetti; “Kendimize dönerek gaflet içinde geçirmiş olduğumuz günlerimizi sorgulama, unutarak ve bilmeyerek işlediğimiz hatalara tövbe etme ve af dileme, bir daha yapmama kararlılığımızı yüce yaratıcımızın sonsuz rahmet ve marifetini umarak yineleme, aramızdaki sevgi ve bağışlamanın hepimizi kucaklaması için bu yolda yeni adımlar atma zamanıdır.

Bu gecenin ihyasında Kuran okumak, namaz kılmak, zikir ve istiğfarlarla meşgul olmak, Salavatı Şerife getirmek, nefsimize, aile efradımıza, ülkemize, tüm İslam alemine ve insanlığa bol bol dua etmek gerekmektedir. Hiçbir Allah Kulu ümitsizliğe düşmesin. Allah kullarını her zaman olduğu gibi bu gece evine davet ediyor. Bu gece ve gündüzünde İlçe Müftülüğümüz tarafından çeşitli vaaz ve programlar düzenlenecektir” dedi.