29.03.2018

Yasal Uyarı

Yüreğir İlçe Müftülüğünün yayımladığı haber, fotoğraf ve görüntü ile internet ve web için oluşturduğu her türlü bilgi, hiçbir şekilde kullanılamaz.

Bu yayınlar Müftülüğümüzden izin alınmadan çoğaltılamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktarılamaz. Aykırı davrananlar hakkında, hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır.

Yüreğir İlçe Müftülüğü haberlerinin internet sitelerinde kullanılabilmesi için sitenin yayıncısı kuruluşun Yüreğir İlçe Müftülüğü ile iletişime geçmesi gerekmektedir.

Yüreğir İlçe Müftülüğü’ne açıkça zarar veren bu uygulamayı yapanlar hakkında Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulunulmakta, men ve içtinap davaları ile zarar ve ziyan nedeniyle maddi ve manevi tazminat davaları açma hakkı saklıdır.