23.07.2019

YAZ KUR’AN KURSLARI DEVAM EDİYOR

Tüm yurt genelinde olduğu gibi İlçemizde Yaz Kur’an Kursları büyük ilgi ve yoğunlukla devam ediyor.

Okulların tatil olmasıyla birlikte İlçe Müftülüğümüze bağlı cami ve kur’an kurslarında yaz dönemi Kur’an kursları eğitim ve öğretimi hız kesmeden devam ediyor. Her yıl bir temayı ön plana çıkaran Diyanet İşleri Başkanlığımız bu yıl için ise “Camiler Çocuk Dolsun, Ahlakı Kur’an Olsun” teması işlenmektedir.

Müftülüğümüze bağlı Cami, Kur’an Kursları İlçe Müftüsü Ahmet GÖZCÜ ve Vaiz Şakir AKTAŞ tarafından ziyaret edilmekte programlar yakından takip edilmekte.

Camilerde ve Kur’an kurslarında Dinimi Öğreniyorum ve Etkinlik Kitabı, Kur’anı Kerim, Siyer ve Temel Dini Bilgiler dersleri verilmekte öğrencilere eğitimin yanında yarışmalar, sosyal ve kültürel etkinlikler planlanmakta.

17 Haziranda iki dönem halinde başlayan Yaz Kur’an Kursları 9 Ağustosta sona erecek.