30.05.2019

MÜFTÜLÜĞÜMÜZCE 4-6 YAŞ KUR’AN KURSU YIL SONU KARNE ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

İlçemiz Müftülüğünce 4-6 Yaş Kur’an Kursu 2018-2019 eğitim öğretim yılı yılsonu programına Kaymakamımız Sn. Asalet KARABULUT, öğrenci velileri ve yakınları katıldı.

Programda konuşma yapan Kaymakam Sn. KARABULUT, şunları kaydetti:

“Öncelikle çocuklarımızı eğiten, okutan, bu kurslara gönderen; vatan, millet, din, bayrak sevgisini küçük yaşta öğrenmelerini sağlayan, gayret gösteren anne babalara ve onları yetiştiren öğreticilerimize teşekkürlerimi sunuyorum. 4-6 yaş, insan eğitim-öğretim hayatında  çok önemli bir dönemdir. Bu yaşta öğrenilen bilgiler, kazanılan davranışlar, genellikle kalıcı olmaktadır. Onun için bu yaştaki eğitim çok önem arz etmektedir. Değerli kurs hocalarımıza, ailelere ve katılımcılara teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

4-6 Yaş Kur'an Kursu yılsonu gösteri programında çocuklar görsel sunumlar yaptılar ayrıca bir yıllık okul öncesi eğitimin minik öğrencilere kattığı değerleri bir yıl içindeki etkinlikler ve slayt gösterisi  sunumu yapıldı.

Program, kursta eğitim alan öğrencilere teşekkür belgeleri Kaymakam Asalet KARABULUT tarafından verilmesiyle sona erdi.