08.11.2019

Emekli İl Müftüsü Mahmut Gündüz Konferans Verdi

Mevlid-i Nebi haftası münasebetiyle Emekli İl Müftüsü Mahmut Gündüz Ramazanoğlu Camii Konferans Salonunda "Peygamberimiz ve Aile" konulu konferans verdi.

Düzenlenen programa; Vali Mahmut Demirtaş ve eşi Hanımefendi Beyhan Demirtaş, Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Faruk Yurdagül, Vali Yardımcısı Ferhat Burakgazi, Çukurova Kaymakamı Osman Sarı, İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Gazi Demir, Sanayi Odası Başkanı Zeki Kıvanç, din görevlileri ve vatandaşlar katıldı.

Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda İl Müftüsü Hasan Çınar’ın yaptığı açılış konuşmasının ardından sinevizyon gösterisi gerçekleştirildi.

Emekli İl Müftüsü Mahmut Gündüz’ün İslamiyette aile hayatının özelliklerine değindiği ve ünlü şairlerin Peygamber Efendimiz Hz. Muhammet’e ithafen yazdığı methiyelerin dizelerine de yer verdiği konuşmasının ardından program, Vali Demirtaş’ın konuşmacıya plaket takdim etmesiyle son buldu.