03.09.2019

Hafızlık İl Birinciliği Yarışması Düzenlendi

Kur’an kurslarına katılımı artırmak, hafızlık eğitimini teşvik etmek ve hafızlık yapan öğrencilerimizi motive etmek amacıyla, Başkanlığımıza bağlı Kur’an kurslarında okuyan kız ve erkek öğrenciler arasında ayrı ayrı “Hafızlık Yarışması”nın il birincilik sınavı, ilimiz müftülüğünde 03/09/2019 tarihinde saat 14.00’de yapılmıştır.

Yarışmada kız öğrenci kategorisinde; Ceyhan İlçesi Merkez Kız Kur’an Kursu öğrencisi Berivan Üçdağ,

Erkek öğrenci kategorisinde; Seyhan İlçesi Hacı Cumali Öztürk Kur’an Kursu öğrencisi Emre Altuner il birincisi olarak seçilmişlerdir. Yarışma sonunda dereceye giren öğrencilerimize İl Müftümüz Hasan Çınar tarafından çeşitli hediyeler takdim edilmiştir.

Söz konusu yarışmanın bölge birinciliği, ilimiz müftülüğünde 13/09/2019 tarihinde saat 10.00’da yapılacaktır.