21.02.2019

Temel Aile Bilinci Eğitimi

TEMEL AİLE BİLİNCİ EĞİTİMİ SEMİNERİ

İlçe Müftümüz Mustafa ERDEM’in katılımı ile 21.02.2019 tarihinde Saimbeyli Halk Eğitim Merkezinde Kozandan Müftülüğünden gelen Vaize hocalarımızın katılımı ile Tufanbeyli, Saimbeyli ve Feke’de görev yapan Kuran Kursu Hocalarımıza “Temel Aile Bilinci Eğitimi Semineri” verildi.

Seminerde ailemde anne-baba, çocuk, genç, yaşlı, engelli ve akrabalar gibi aileyi oluşturan temel yapı taşlarının önemi anlatıldı. Ailelerimizin dağılmaması için gerekli olan iffet ve mahrumiyet, sevgi merhamet ve hürmet gibi dini ve ahlaki konular üzerinde duruldu.Bunların yanında iletişim, teknolojiyi bilinçli ve doğru kullanma ve ailemi zamanın bağımlılıklarından ve kötülüklerinden nasıl korurum hakkında bilgi verildi. Seminer sonunda İlçe Müftümüz Mustafa ERDEM seminere katılan Vaize ve Kuran Kursu Hocalarımıza teşekkür etti.