12.10.2018

Saimbeyli’de 4-6 yaş Kur'an Kursu Seferberliği

Adana'nın Saimbeyli ilçesinde 4-6 yaş grubu öğrencilerine yönelik 8 yeni Kur'an kursu açıldı. 15 bin nüfuslu ilçede talepler doğrultusunda 6 ay gibi kısa bir sürede açılan kurslar, ilçe halkı tarafından da memnuniyetle karşılandı.

Saimbeyli İlçe Müftüsü Mustafa Erdem, “Bu faaliyetlerle daha aydınlık bir geleceğe doğru ilerleme adına, yarınlarımız olan yavrularımızın zihin ve gönül dünyalarının Kur’an sevgisi ile imarını hedefliyoruz. Genç yaşlı her yaş grubuna yönelik kurslarımızın yanı sıra minik yavrularımıza yönelik bu kurslarımızın varlığı ve kısa sürede sayısının artması bizi memnun etmektedir. Kurslarımıza emeği geçen ve destekte bulunan ilçe halkına teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.

Kişiliğin şekillendiği 4-6 yaş döneminin sosyal, fiziksel, duygusal ve bilişsel gelişim açısından önemli olduğunu belirten Müftü Erdem, bunların gerçekleştirilebilmesi için de alanında uzman kadro oluşturma ve rahat ortam temin edebilmek için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini söyledi.