10.08.2019

"CAMİLER ÇOCUK DOLSUN AHLAKI KURAN OLSUN"

Pozantı ilçe Müftülüğü olarak, yaz kursları kapsamında bütün cami ve Kur'an Kurslarımızda başlatmış olduğumuz, "Camilerimiz Çocuk Dolsun, Ahlakı Kur'an Olsun" kampanyası çerçevesinde; toplumumuzun temel taşları ve geleceğimizin anneleri-babaları, milli-manevi bütün değerlerimizi kendilerine emanet edeceğimiz çocuklarımıza; namaz sureleri ve duaları, 32 farz, mükellefin görevleri, 15 ayet ve 15 hadis ezberletmek suretiyle 10.08.2019 Cumartesi günü, bu kampanyanın yazılı sınavı yapılmıştır. Kampanyamıza 110 çocuğumuz iştirak etmiştir. Bu kampanya dahilinde; erkek çocuklarımızın, 40 gün 4 vakit cemaatle namaz kılma ve Kuran'a geçmeleri, kız çocuklarımızın da Yasin ve Mülk surelerinin 1. sayfalarını ezberlemeleri şartı vardı. Yazılı sınavdan çıkan çocukları, 4 komisyon mahareti ile  dinleyerek sınav son bulmuştur.