12.11.2019

MEVLİD-İ NEBİ HAFTA ETKİNLİKLERİMİZ HASTANE ZİYARETİYLE BAŞLADI

Peygamberimiz Hz. Muhammet Mustafa (s.a.v) in doğumunun sene-i devriyesi münasebetiyle 2019 yılı Mevlid-i Nebi Haftası Başkanlığımızca belirlenen "Peygamberimiz ve Aile" temalı konu başlığı altında kutlanmaktadır. Konuyla Alakalı Müftülüğümüz bir dizi etkinlik hazırladı. İlk olarak ilçemiz Devlet Hastanesi ziyaret edildi. İlçe Müftümüz Celil KARACA başta olmak üzere Şube Müdürümüz Ümit DEMİRKAN, Vaize Emine AKTAŞ, Hastane Cami İmam-Hatibi Bekir KURT, Zafer Cami İmam-Hatibi İhsan TEMİRTAŞ hocalarımızın katıldığı ziyarette hastalar, hasta yakınları ve hastane çalışanlarına Gül dağıtıldı.

Kozan M tipi kapalı ve açık ceza infaz kurumunda hükümlülere yönelik programlar tertip edildi. İlk olarak kurumun kapalı bölümünde İlçe Vaizimiz İlker MERMER ve Cezaevi Vaizimiz Uğur Kuşçu TOPAL tarafından, daha sonra İlçe Müftümüz Celil KARACA tarafından kurumun açık bölümünde seminerler verildi. Seminerlerde Başkanlığımız tarafından hazırlanan "Peygamberimiz ve Aile" temalı slayt-kamu spotu izletisi yapılarak, Peygamberimiz (s.a.v) in aileye verdiği önem anlatıldı.