03.10.2019

CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI ETKİNLİKLERİ OKUL KONFERANSLARIYLA DEVAM EDİYOR

1-7 Ekim Camiler ve Din Görevliler haftası münasebetiyle İlçe Müftülüğümüz tarafından bir dizi etkinlik gerçekleştirildi. Bu kapsamda İlçemizdeki Yusuf Baysal Anadolu, Fen, Osman Gazi Anadolu İmam-Hatip ve Kız Anadolu İmam-Hatip Liselerinde Gençlik koordinatörlerimiz Bekir Kurt ve Fatma Doğan Hocalarımızın katkılarıyla programlar düzenlendi. Diyanet İşleri Başkanlığımızın Hazırladığı sinevizyon gösterisinin ardından Camiler ve Din Görevlileri haftamızın bu seneki konu başlığı olan "Cami ve Hayat" konulu konferanslar veren İlçe Müftümüz Celil KARACA gençlere, Camilerimizin hayatımızdaki yeri ve öneminden bahsederek Camilerimizi hayatın merkezine alma hususunda kendilerine düşen sorumluluklarını hatırlattı. Konferans sonunda öğrencilere kitap hediye edildi.