14.11.2019

2019 Yılı Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri kapsamında fidan dikme merasimi gerçekleştirildi

2019 yılı Mevlidi Nebi Haftası etkinlikleri kapsamında fidan dikme merasimi gerçeleştirildi.

Karaisalı Müftülüğü öncülüğünde 14.11.2019 perşembe günü İlçemiz Başkıf Mahallesinde bulunan Diyanet Gençlik Ormanı'na fidan dikme merasimi gerçekleştirildi.

İlçe Müftümüz sayın İdris KARAKAYA öncülüğünde gerçekleştirilen fidan dikme etkinliğine Karaisalı İlçe Kaymakamı sayın Mehmet KAYA Karaisalı Belediye Başkanı sayın Sadettin ASLAN' ın yanı sıra siyasi parti temsilcileri ilçemiz daire ve kurum amirleri imam hatip arkadaşlarımız ve vatan daşlar katıldı.

2019 yılı Mevlidi Nebi Haftası etkinlikleri kapsamında ilçe müftülüğümüz öncülüğünde gerçekleştirilen etkinlikle yüzlerce fidan toprakla buluştu.