14.11.2019

14 Kasım Perşembe günü Karaisalı Merkez Camiinde gerçekleştirilen toplantıya Karaisalı ilçe Kaymakamı Sayın Mehmet KAYA teşrif ettiler.

14 kasım 2019 perşembe günü Kasım Ayı mutat toplantısı gerçekleştirildi.

Karaisalı Merkez camiinde gerçekleştirilen toplantıya Karaisalı İlçe Kaymakamı sayın Mehmet KAYA bey de katıldılar.İmam hatiplerimizle bir araya gelen sayın KAYA davetlerinden dolayı İlçe Müftüsü Sayın İdris KARAKAYA’ya teşekkür etti ve imam hatiplerimizle beraber olmaktan mutluluk duyduğunu söyledi. Kaymakam KAYA, konuşmasında “Din görevlileri, yapmış oldukları görevleri itibariyle çok büyük bir sorumluluğu üstlenmişlerdir. Bu manada topluma her konuda örnek olmak ve onların sıkıntılarına çözümler bulmak konumundadırlar. Toplumun saygınlığını ve güven duygularını kazanmış bireyler olarak Din Görevlilerinin bir gönül insanı olarak görevlerini layıkıyla icra etmeleri konusunda çok büyük sorumlulukları olduğunu ve tüm personelimizin de bu sorumluluklarının bilincinde olarak ellerinden gelen gayret ve özeni gösterdikleri konusunda inancının tam olduğunu ” ifade etti.

Karaisalı İlçe Müftülüğü olarak aylık mutat toplantımıza katılarak bizleri onure eden Karaisalı İlçe Kaymakamı Mehmet KAYA beye teşekkürlerimizi arz ederiz