12.06.2019

Din Hizmetleri Genel Müdürü Bünyamin ALBAYRAK Ahmet TOPAK ın taziye evine ziyarette bulundu

Adana Seyhan Müftülük personelini taşıyan  tur otobüsü ile otomobilin Balıkesir'in Bandırma ilçesinde çarpışması sonucu meydana gelen kazada yaşamını yitiren Adana Seyhan Nuri Göçür Camii müezzin Kayyımı Ahmet TOPAK düzenlenen cenaze proğramının ardından memleketi karaisalı eğlence mahalle mezarlığına  defnedildi.

Diyanet İşleri Başkanlığı Din Hiz. Genel Müdürü Bünyamin ALBAYRAK Merhum Ahmet TOPAK'ın baba evine kurulan taziye çadırını ziyaret ederek baba Yahya TOPAK ve merhumun yakınları ile görüştü. Diyanet İşleri Başkanı Ali ERBAŞ'ın selamını getirdiğini belirten Albayrak, "Cümleten başımız sağolsun. öncelikle aileye taziyemizi arz ediyoruz. Bendeniz, Diyanet İşleri Başkanımız Ali ERBAŞ hocamızı temsilen buradayım. Bütün camiamızın taziyelerini arz ediyorum." ifadesini kullandı.

Din Hiz. Genel Müdürü Bünyamin ALBAYRAK' taziye evi ziyaretinde Mersin il müftüsü Dr. Şaban KONDİ, Adana İl müftü yardımcısı Ahmet Hilmi YAZAR, Karaisalı ilçe müftüsü İdris KARAKAYA, Mersin Yenişehir ilçe müftsü Halil UZUN, Adana il baş vaizi Ahmet ARIKAN eşlik ettiler.

Merhum hocamıza Rabbim rahmet eylesin,ailesine sabrı cemil ihsan eylesin camiamızın başı sağolsun.