20.08.2018

İlçe Müftümüzün Kurban Bayramı Mesajı

Rahman ve Rahim olan Allah’ın adıyla.

Bayramlarımız bağlarımızı kuvvetlendiren, dargınlıkların son bulmasına vesile olan, yardımlaşma ve dayanışma duygularının güçlendiği, insanlar arasındaki sevgiyi ve saygıyı artıran anlamlı günlerdir. Bayramlar toplumsal yaşantımızda vazgeçilmez bir önem taşımaktadır. Özellikle Kurban Bayramı, dinimizin, kültürümüzün ve değerlerimizin gerektirdiği sorumlulukla, gerek ülkemizde, gerekse tüm dünyada ihtiyaç sahiplerine yardım elini uzatma zamanıdır Bayramlarımızı birer fırsat olarak görerek, bayramların arttırdığı hoşgörü, yardımlaşma ve dayanışma duygularından yararlanarak bu kutlu günlerde birlik ve beraberliğimizi perçinlemeli, barış ve sevgi dolu günler geçirmek için elimizden geleni yapmalıyız.

Bu duygular içinde Tüm İslam aleminin ve Karaisalı halkının mübarek Kurban Bayramı’nı en kalbi duygularımla tebrik eder, bu güzel bayramın gerek İslam dünyasına gerekse tüm dünyaya hayırlar getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ederim.

İdris KARAKAYA

Karaisalı ilçe müftülüğü