04.10.2018

Din Hizmetine Adanmış Ömürler Kunulu Konferans Gerçekleştirildi

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından her yıl 1-7 Ekim tarihleri arasında kutlanan Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla İlçe müftülüğümüz öncülüğünde Karaisalı belediye düğün salonunda 04 ekim Perşembe günü "Din Hizmetine Adanmış Ömürler"Kunulu Konferans" düzenlendi.

Saat 10:00 da başlayan konferansa Karaisalı Belediye başkanı Sn Sadettin ASLAN,İlçe garnizon komutanı,daire amirleri,siyasi partitemsilcilerinin yanı sıra imam hatip,kuran kursu öğreticileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Konuşmacı seyhan müftüsü Sn Hasan Hüseyin GÜLLER'in olduğu proğram Karaisalı Merkez camii müezzin kayyımı Samet TUNCER hocamızın kur'an-ı kerim tilaveti ile başladı,Karaisalı ilçe müftsü Sn İdris KARAKAYA'ın açılış konuşmasının ardından Diyandet İşleri Başkanlığı'nca hazırlanan Camiler ve din görevlileri haftası sinevizyono izlendi ve seyhan müftüsü Sn Hasan Hüseyin GÜLLER hocamız "Din Hizmetine Adanmış Ömürler Kunulu Konferansı gerçekleştirdiler.

Plaket Takdim Edildi

İlçemize kadar gelip bu güzel konferansı gerçekleştirdiklerinden dolayı seyhan müftsü Sn Hasan Hüseyin GÜLLER hocamıza,

Müftülüğümüz bünyesinde vermiş olduğu başarılı hizmetlerinden ötürü ilçe vaizi Sn Fatih GÖZÜKÜÇÜK hocamız,a

Gökhasanlı mah camii inşaatına yapmış olduğu bağıştan dolayı  Sn Hasan ÖZDEMİR'e

Kayacı Fadime Hatun Camii inşaatına yapmış olduğu bağıştan dolayı Sn Kemal IŞIK'a

Bozuk Hüsür mah camii inşaatına yapmış olduğu bağıştan dolayı Sn Ömer KÖSE'ye

Cevherli Mah.camii inşaatına yapmış olduğu bağıştan dolayı Sn Coşkun ŞAHİN'e

Hacı Durdu KOCA camii inşaatına yapmış olduğu bağıştan dolayı Sn Recep KOCA'ya plaket takdim edildi.

1/7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısı ile düzenlemiş olduğumuz Din Hizmetine Adanmış Ömürler Kunulu Konferans' a katılımlarından ötürü başta konuşmacı seyhan müftüsü Sn Hasan Hüseyin GÜLLER hocamıza, Belediye Başkanı Sn Sadettin ASLAN,bey'e Karaisalı Garnizon Komutanına,daire amirlerine,siyasi parti temsilcilerine ve tüm vataşlarımıza teşekkür ederiz