03.04.2018

Amir ÖZTÜRK Hocamızı Ebediyete Uğurladık

Karaisalı Saypınar (Saydere) Mah. Camii imam Hatibi Amir ÖZTÜRK hocamız 02.04.2018 Pazartesi günü vefaat etti.

Afyon Sandıklı doğumlu olan merhum Amir hocamız ilçe müftülüğümüze bağlı Saydere mah. camii'nde 20 yıldır görev yapmaktaydı.

Yaklaşık bir aydır Kanser tedavisi gördüğü Adana Balcalı hastahanesinde dün vefaat eden hocamız için bu gün öğle namazından önce meslektaşlarımız tarafından önce hatmi şerifler okundu ve çok sayıda cemeatinde katılımıyla ilçe müftümüz sayın İdris KARAKAYA hatim duası yaptı.

Öğle namazını Müteakip ilçe Müftüsü İdris KARAKAYA nın kıldırmış olduğu cenaze namazına Karaisalı ilçe Kaymakamı Melih AYDOĞAN Karaisalı Belediye Başkanı Sadettin ASLAN nın yanısıra meslektaşlarımız ve çok sayıda vataandaş katıldı.Kılınan cenaze namazının ardından defnedilmek üzere merhum hocamızın naaşı memleketi Afyona gönderildi.

Afyon Sandıklı doğumlu olmasına rağmen ilçemizde uzun yıllar görev yapan ve bu süre içerisinde gerek ilçe halkımızın gerek meslektaşlarımızın büyük sevgisini kazanan Amir ÖZTÜRK hocamıza rabbim rahmet geride kalan ailesine sabrı cemil ihsan eylesin mekanı cennet olsun inşeAllah.