01.12.2017

Aile ve Çocuk Eğitimi Konulu Konferans Düzenlendi

Karaisalı İlçe Müftülüğü ve Yuva - Kur Derneği işbirliği ile ilçemiz Karaisalı'da  Eğitimci Yazar Halit ERTUĞRUL'un Konuşmacı olarak katıldığı "Aile ve Çocuk Eğitimi" konulu konferans düzenlendi.

01.12.2017 Cuma günü saat 14:00 da Karaisalı Belediye düğün salonunda düzenlenen proğrama Karaisalı İlçe Müftüsü sayın İdris KARAKAYA,Karaisalı Cumhuriyet savcıları Çeşitli siyasi parti temsilcileri,İlçe müftülüğümüze bağlı İmam Hatip ve Kur'an Kursu öğreticilerinin yanı sıra çok sayıda vadandaş katıldı.

Sunuculuğunu Yuva- Kur Başkanı Necip GAZEL'in yaptığı proğramda Karaisalı Yeşibaş Camii Müzzin Kayyım-ı Ercan HAYVA Kur'an-ı Kerim Tilaavetinde bulundu. Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından söz alan lçe Müftümüz sayıın İdris KARAKAYA açılış ve selamlama konuşması yaptılar.

Açılış konuşmalarının ardından Eğitimci Yazar Halit ERTUĞRUL  tarafından "Aile ve Çocuk Eğitimi" konulu konferens gerçekleştirildi.

konferansın nihayete ermesinin ardından Eğitimci Yazar Halit ERTUĞRUL okurlarının satın alığı kitapları imzaladı.