23.10.2017

Baş Müfettiş YIMAZ Din Görevlileri İle Toplantı Yaptı

Diyanet işleri Başkanlığı Olağan genel  denetlemesi için ilçemizde bulunan başkanlık baş müfettişi sayın Mehmet Zeki YILMAZ İlçe Müftülüğümüz personeli ile toplantı düzenlendi.

23.10.2017 Pazartesi günü saat 14:30 da Karaisalı Merkez Camii'nde düzenlenen toplantıya İlçe müftümüz sayn İdris KARAKAYA İlçe müftülüğümüze bağlı olarak görev yapan imam hatipler,müezzin kayyımlar ve Kur'an Kursu öğreticileri katıldı.

Toplantıda konuşan Baş Müfettiş Mehmet Zeki YILMAZ Diyanet İşleri Başkanı Sayın Prof.Dr Ali ERBAŞ'ın selamını ileterek söze başlaılar ve yaklaşık 1 saat dosthane bir ortamda sohbet ettiler.

Toplantının sonunda Diyanet işleri Başkanlığı baş müfettişi sayın Mehmet Zeki YILMAZ toplantıya katılan tüm personelle musafaha yaparak toplantıyı nihayete erdirdi.