06.09.2017

Türkiye Diyanet Vakfı İlçemizde 14 Adet Kurban Keserek 32 Aileye Kurban Eti Dağıttı

Türkiye Diyanet Vakfı, 2017 Vekâletle Kurban Programı kapsamında dünyanın dört bir yanında bayram sevincini yaşattı.

TDV Genel Müdürü Mustafa Tutkun, Diyanet İşleri Başkanlığı işbirliği ile Türkiye Diyanet Vakfı tarafından gerçekleştirilen 2017 yılı Kurban Programı kapsamında 257 bin 789 hisse kurbanın yurtiçinde 260 il ve ilçe merkezinde, yurtdışında ise 139 ülkenin 450 bölgesinde kesilerek ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldığını söyledi.

Türkiye Diyanet Vakfı 2017 vekaletle kurban kesimi proğramı kapsamında ilçemize tahsis edilen 14 adet kurban İlçe Müftümüz sayın İdris KARAKAYA gözetiminde profesyonel kasaplar tarafıından kesilerek ilçemiz ve ilçemize bağlı mahallelerde ikamet eden ve kurban kesemeyen ailelere ilçe müftülüğümüze bağlı İmam Hatip arkdaşlarımz tarafından bizzat ulaştırıldı.

Bu bağlamda Rabbim tüm islam aleminin gerek kendilerinin kesmiş olduğu kurbanları gerek vekalet yoluyla kestirmiş olduğu kurbanları kabul eylesin.