15.10.2019

Personellerimize Taziye Ziyareti

Çukurova Müftüsü Hüseyin Gün ve beraberindeki heyet, Osmaniye Kadirli Vayvali Mahallesinde Şube Müdürü K.Karabekir Akbudak'a babasinin vefatı nedeniyle taziye ziyaretinde bulundu.
Akbudak Ailesine yapılan taziye ziyaretine, İlçe Müftüsü Hüseyin Gün , Uluyol cami Imam Hatibi Adil Satan, Kademoglu Camii imam hatip Mehmet Gündüz , Tapantepe imam hatibi Mustafa Sert ,İsmail Gözubatik Camii İmamı Hatibi Alişadi Özdoğan, Güzelyalı Mahallesi muhtarı Göktürk Güngör katıldı.

Müftü Gün ve beraberindeki heyet ile yapılan ziyarette merhumun ruhuna ithafen Kur’an-ı Kerim okunarak ardından duası yapıldı.

İlçe Müftüsü Hüseyin Gün merhumeye Allah (c.c.)’tan rahmet, görevlimiz ve ailelerine başsağlığı dileklerini iletti.
Akbudak ailesi fertleri ziyaret dolayısıyla Müftü Gün ve beraberindeki heyete teşekkür ettiler.
Taziyeden sonra heyet Çukurova Müftülügüne bagli Ali Öz Camii İmam Hatibi Orhan Nurdoganin babasının taziye için Kahramanmaraş, Andirin , Gökgedik Mahallesinde ziyaret edildi.
Çukurova İlçe Müftülüğü olarak merhumlara Allahtan rahmet, geride kalan kederli ailelerine başsağlığı dileriz.